TOHUMLUK VAKFI VİŞNELİ KÖY TİYATROSU "DÜNYAYI KURTARACAĞIZ" OYUNUYLA YENİDEN SAHNEDE!

"Dünyayı Kurtaracağız" Adlı Tiyatro Oyununa Büyük İlgi!

10 Mart Pazar günü, Tohumluk Vakfı Vişneli Köy Tiyatrosu, gönüllülerimizden Dr. Serra Menekay ve Meltem Karabağ'ın kaleme aldığı "Dünyayı Kurtaracağız" adlı oyunla, iki yıl aradan sonra yeniden sahne aldı. İzmir Karşıyaka Ahmet Piriştina Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkileyici performans, seyircileri iklim krizi, toplumsal cinsiyet eşitliği, doğru tarım uygulamaları ve kuraklık gibi önemli konularda düşündürmeye yönlendirdi. Oyundaki samimi atmosfer, tiyatro ekibinin arasındaki dostluk ve uyum seyircilere etkileyici bir deneyim yaşattı. İzleyici sayısının yoğun olduğu bu unutulmaz gece, seyircilerin enerjisiyle bütünleşti.

"Dünyayı Kurtaracağız", günümüzün öne çıkan problemlerine ışık tutarak izleyenleri bilinçlendirmeyi amaçlayan güçlü bir performans sergiledi. Oyunun finalinde, tiyatro ekibi ayakta alkışlanırken, izleyiciler tarafından büyük bir takdirle karşılandı.

Bu özel gecede emek veren "Dünyayı Kurtaracağız" adlı oyunun yazarları, Tohumluk Vakfı gönüllülerimiz Dr. Serra Menekay ve Meltem Karabağ'a, Tohumluk Vakfı Vişneli Köy Tiyatrosu ekibine, İzmir gönüllülerimize, konuk oyuncu Uzman Öğretmen Yılmaz Küçük'e, Karşıyaka Belediyesi'ne ve değerli seyircilere teşekkür ediyor, en yakın zamanda tekrar buluşmayı diliyoruz.