Toprağa serpilen tohumlar, filizlenmek için suya, güneşe, gıdaya ihtiyaç duyarlar. Fikir tohumları da tıpkı tarlalardaki gibi onları büyütecek maddi manevi desteğe; yüreğe ve coşkuya muhtaçtır. Gönüllüler tarafından desteklenmeyen hiçbir fikir tohumu yeşeremez.

Siz, sevgili destekçilerimizle birlikte yeşerteceğimiz her fikir sayesinde, vakfımız ulvi hedeflerine ulaşacaktır. Hep birlikte el ele verip köylü ve şehirli arasında kuracağımız bilim, ilim, kültür, sanat köprüleri ile aydınlanma ateşini yeniden yakacağız.

işbirliği ile

KREDİ KARTI İLE BAĞIŞ

BiDestekol arayüzünü kullanarak kredi kartı ile tek seferde ya da düzenli olarak bağışlarınızı yapabilirsiniz.

Kredi Kartı Satın Alma

ÖZEL GÜN BAĞIŞI

Doğumgünü, mezuniyet, bayram ve tüm özel günlerde Vakfımıza bağış yaparak size ve güne özel tasarlanan sertifikaları sevdiklerinize gönderebilirsiniz.

Özel günler.001.jpeg

KİTAP BAĞIŞI

Köy Okullarının kütüphanelerine ihtiyacı olan kitapları ulaştırmak veya eğer yoksa kütüphaneyi oluşturmak için destek olabilirsiniz.

HAVALE / EFT İLE BAĞIŞ

Kredi kartı kullanmak istemiyorsanız,

bankanızdan tek seferde ya da otomatik ödeme talimatı ile düzenli bağış yapabilirsiniz.

havale-eft.png

ARMAĞAN BAĞIŞI

Belli miktarlardaki bağışlarınızda size bir armağanımız var.

WhatsApp Image 2020-11-26 at 12.58.58.jpeg
Bot Mont Bağışı
Kitap Bağışı

KREDİ KARTI İLE TEK SEFERLİK BAĞIŞ NASIL YAPILIR?

KREDİ KARTI İLE DÜZENLİ BAĞIŞ
NASIL YAPILIR?

TOHUMLUK SOSYAL YARDIMLAŞMA EĞİTİM KÜLTÜR VE SANAT VAKFI

BAĞIŞCI HAKLARI BEYANNAMESİ

TOHUMLUK VAKFI olarak, bağış yapmanın gönüllü bir davranış olduğuna, vermenin ve paylaşmanın yaşam kalitemizi artırdığına inanıyoruz. Vakfımızın ve projelerimizin halkımızın güvenini ve saygısını kazanmasına, bağışçılarımızın ve potansiyel bağışçılarımızın güvenli ve akıllı bağış yapmasına önem verdiğimiz için bağışçı haklarının arkasında duruyoruz ve destekliyoruz. Bütün bağışçılarımızın aşağıda yazılı haklara sahip olduğunu kabul ediyoruz.

Bağışçı Hakları:

- Vakfımızın misyon ve vizyonu, bağışın nasıl kullanılacağı hakkında ve bağışı amaçları doğrultusunda verimli olarak kullanma kapasitesi ve niyeti hakkında bilgilenme,

- Yönetim Kurulu ve yöneticiler hakkında bilgi edinme ve yöneticilerin ihtiyatlı ve basiretli bir şekilde görevlerini yerine getirmesini bekleme,

- Güncel finansal bilgilere ulaşım,

- Verilen bağışın amacına uygun kullanılacağı konusunda garanti isteme,

- Uygun şekilde teşekkür edilmesi,

- Kanunlara uygun şekilde bağışlarının gizliliğini talep etme,

- Kurumu temsil eden bütün çalışanların kendisi ile kurduğu bütün ilişkilerin profesyonel düzeyde olmasını talep etme,

- Bağışı isteyenin gönüllü mü, çalışan mı yoksa sadece bu işi için dışarıdan tutulmuş birisi mi olduğunu bilme,

- Eğer başkası ile paylaşılacaksa iletişim bilgilerinin listelerden silinmesini isteme,

- Bağış yaparken soru sorma, anında, doğru ve açık cevapları alma hakkı vardır.

Tohumluk Vakfı