Tohumluk Vakfı'nın etkinlikleri ve eğitim hizmetleri,

sizlerin desteği ile sürdürülüyor.

Bağışlarınız, hep birlikte el ele verip köylü ve şehirli arasında kuracağımız bilim, ilim, kültür ve sanat köprüleri ile

aydınlanma ateşini yeniden yakacaktır.

BiDestekol arayüzünü kullanarak kredi kartı ile tek seferde ya da düzenli olarak bağışlarınızı yapabilirsiniz.

Kredi kartı kullanmak istemiyorsanız,

bankanızdan tek seferde ya da otomatik ödeme talimatı ile düzenli bağış yapabilirsiniz.

1000 TL ve üzeri bağışlarınızda size bir armağanımız var.

Köy Okullarının kütüphanelerine ihtiyacı olan kitapları ulaştırmak veya eğer yoksa kütüphaneyi oluşturmak için destek olabilirsiniz.

TOHUMLUK SOSYAL YARDIMLAŞMA EĞİTİM KÜLTÜR VE SANAT VAKFI

BAĞIŞCI HAKLARI BEYANNAMESİ

TOHUMLUK VAKFI olarak, bağış yapmanın gönüllü bir davranış olduğuna, vermenin ve paylaşmanın yaşam kalitemizi artırdığına inanıyoruz. Vakfımızın ve projelerimizin halkımızın güvenini ve saygısını kazanmasına, bağışçılarımızın ve potansiyel bağışçılarımızın güvenli ve akıllı bağış yapmasına önem verdiğimiz için bağışçı haklarının arkasında duruyoruz ve destekliyoruz. Bütün bağışçılarımızın aşağıda yazılı haklara sahip olduğunu kabul ediyoruz.

Bağışçı Hakları:

- Vakfımızın misyon ve vizyonu, bağışın nasıl kullanılacağı hakkında ve bağışı amaçları doğrultusunda verimli olarak kullanma kapasitesi ve niyeti hakkında bilgilenme,

- Yönetim Kurulu ve yöneticiler hakkında bilgi edinme ve yöneticilerin ihtiyatlı ve basiretli bir şekilde görevlerini yerine getirmesini bekleme,

- Güncel finansal bilgilere ulaşım,

- Verilen bağışın amacına uygun kullanılacağı konusunda garanti isteme,

- Uygun şekilde teşekkür edilmesi,

- Kanunlara uygun şekilde bağışlarının gizliliğini talep etme,

- Kurumu temsil eden bütün çalışanların kendisi ile kurduğu bütün ilişkilerin profesyonel düzeyde olmasını talep etme,

- Bağışı isteyenin gönüllü mü, çalışan mı yoksa sadece bu işi için dışarıdan tutulmuş birisi mi olduğunu bilme,

- Eğer başkası ile paylaşılacaksa iletişim bilgilerinin listelerden silinmesini isteme,

- Bağış yaparken soru sorma, anında, doğru ve açık cevapları alma hakkı vardır.

Tohumluk Vakfı