Tohumluk Vakfı Vişneli Köy Tiyatrosu İzmir'de tekrar sahnede...

Tohumluk Vakfı Vişneli Köy Tiyatrosu, 14 Aralık Çarşamba akşamı Ege Üçüncü Yaş Üniversitesinde, 17 Aralık Cumartesi akşamı da Bornova belediyesi STK yerleşkesinde kent ve kırsalı bir kez daha buluşturdu.

Tohumluk Vakfı Kayseri Temsilcisi Serra Menekay ve Tohumluk Vakfı gönüllülerinden Meltem Karabağ' ın yazdığı, Ülker Orhan'ın yönettiği, Tohumluk Vakfı İzmir Temsilcisi Ümit Özşaşal ve Hürmüz Demirezer'in destekleri ile sahneye konan oyunda, Vişneli Köy tiyatrosu oyuncuları muhteşem sahne performanslarıyla izleyenleri bir kez daha kendilerine hayran bıraktılar.

Doğru tarım ilkeleri, yanlış tarım uygulamaları, iklim krizi, susuzluk ve cinsiyet eşitliğini konu alan Dünyayı Kurtaracağız isimli oyun, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Tohumluk Vakfı Vişneli Köy Tiyatrosunu son derece samimi ve güzel ağırlayan Ege Üçüncü Yaş Üniversitesine ve Bornova belediyesi STK yerleşkesine sonsuz teşekkürler.