Tohumluk Vakfı Vişneli Köy Tiyatrosu, İzmir'de "DÜNYAYI KURTARACAĞIZ!" oyununu sahneledi.

25 Kasım Cuma günü İzmir Konak Atatürk Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin konuğu olan Tohumluk Vakfı Vişneli Köy Tiyatrosu, kent ve kırsalı bir kez daha buluşturdu. Tohumluk Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Serra Menekay ve Tohumluk Vakfı gönüllülerinden Meltem Karabağ' ın yazdığı, Ülker Orhan'ın yönettiği, Ümit Özşaşal ve Hürmüz Demirezer'in destekleri ile sahneye konan oyunda ağırlıklı olarak Vişneli Köyü sakinleri rol alıyor. Doğru tarım ilkeleri, yanlış tarım uygulamaları, iklim krizi, susuzluk ve cinsiyet eşitliğini konu alan oyun öğrenci ve öğretmenlerin büyük beğenisini topladı.

Tohumluk Vakfı Vişneli Köy Tiyatrosunu son derece sıcak, samimi ve güzel ağırlayan İzmir Konak Atatürk Mesleki Teknik Anadolu Lisesi yönetimine ve öğretmenlerine sonsuz teşekkürler.