Tohumluk Vakfı Vişneli Köy Tiyatrosu Eko İklim Zirvesinde dikkat çekti.

Tohumluk Sosyal Yardımlaşma Eğitim Kültür ve Sanat Vakfı'nın İzmir Kemalpaşa Vişneli Köyünde kurduğu ve yaşları 6 ile 60 arasında değişen 20 oyuncunun yer aldığı Köy Tiyatrosu, Tohumluk Vakfı gönüllüleri Dr. Serra Menekay ve Meltem Karabağ'ın birlikte yazdığı, yönetmenliğini Tohumluk Vakfı gönüllüsü ve Drama öğretmeni Ülker Orhan'ın, bilimsel danışmanlığını Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Gülçubuk'un, teknik yönetmenliğini Ümit Özşaşal'ın yaptığı ve Hürmüz Demirezer ve Meltem Karabağ'ın suflör olarak yer aldığı, iklim değişikliği ve kuraklıkla mücadele, çevre kirliliğinin önlenmesi, doğru tarım ilkeleri, toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadının tarıma yeniden kazandırılması gibi konuları öne çıkaran "DÜNYAYI KURTARACAĞIZ!" isimli oyunu, 31 Mart 2022 tarihinde Ankara ATO Congresium'da gerçekleşen Eko İklim Zirvesinde sahneledi.

KÜNYE

Oyunun Adı: DÜNYAYI KURTARACAĞIZ

Yazan: Dr. Serra Menekay - Meltem Karabağ

Yöneten: Ülker Orhan