Tohumluk Vakfı'nın Mihalıççık ziyareti...

Mihalıççık Belediye Başkanı, Sayın Haydar Çorum ve mesai arkadaşlarının ev sahipliğinde, Sevgili Hocamız, keçe sanatçısı Aynur Yüce ve eğitmenleri, birbirinden yetenekli kadınlara keçeden eserler üretmeyi öğretti. Bu etkinliğe, Ankara’dan Vakıf Başkanı Pınar Ayhan, Yönetim Kurulu Üyesi Zeliha Cengiz Eser, İzmir Temsilcisi Serra Menekay, Van temsilcisi Necmiye Tekin ve sevgili kızı Sevda Tekin katıldı. Eğitim üç gün sürdü ve ortaya birbirinden değerli ve şık çalışmalar çıktı. Koyun yünü, zeytinyağlı sabun, ipek gibi tamamen doğal malzemelerle yapılan keçe sanatı bizim en değerli kültürel sanatımız... Bu sanatı sürdürmek ve dünya çapında tanınırlığını sağlamak için biz de Tohumluk Vakfı olarak üzerimize düşen görevi yapacağız.