Tohumluk Vakfı, Bâlâ Tınaztepe İlköğretim Okulu'nda fotoğrafçılık eğitimine başladı.

Güncelleme tarihi: 10 Ara 2023

SANAT İYİLEŞTİRİR

Vakfımızın Eğitim Komitesi ve Kültür Sanat Komitesi işbirliği ile Bâlâ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve istekli okul müdürlükleri ile görüşülerek köy okullarımızda fotoğrafçılık eğitimleri başlattık. Belirlenen okullarda 6 haftalık periyodlarla temel fotoğrafçılık eğitimleri verilip 6.haftanın sonunda okulda sergi açılacak.

Eğitim ve Kültür Sanat Komitesi Gönüllümüz Değerli Fotoğraf Sanatçısı Murat Berkyürek, Seda Felekoğlu ve M.Kemal Bakır tarafından yürütülen ve öğrencilerin ışık, pozlama, kompozisyon, alan derinliği, objektifler konu başlıklarında 6 hafta boyunca eğitim alacakları ve 6. haftanın sonunda açacakları bir sergiyle eğitimlerini taçlandıracakları fotoğrafçılık eğitimimizin ikincisi Bala Tınaztepe İlköğretim Okulunda başladı.

Öğrencilerin büyük ilgisini uyandıran fotoğrafçılık eğitimimizde ulaştığımız öğrenci sayımız her geçen artmaya devam ediyor.

Kültür, sanat ve eğitim ile köy ile kent arasında köprüler kurmaya devam ediyoruz…