top of page

İzmir gönüllülerimizin İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği ziyareti

3 Şubat 2023 Cumartesi günü, İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği'ne (İFOD), Tohumluk Vakfı İzmir gönüllülerini temsilen, Mehtap Acarer ve Tülin Keskin tarafından bir ziyaret gerçekleştirildi.


Ankara'dan gönüllümüz Murat Berkyürek'in, İzmir'deki İFOD toplantısına katılması fırsatıyla, İzmir gönüllülerimiz İFOD Yönetim Kurulu Başkanı Seda Şengök ile tanıştırıldı. Murat Berkyürek ile İzmir'de yürüttüğümüz fotoğrafçılık çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunarak, Ankara Bâlâ ilçesi köy okullarında başlatılan eğitim projesi hakkında detaylı bilgi aldık.


İFOD Yönetim Kurulu Başkanı Seda Şengök ile Murat Berkyürek'in başlattığı eğitim projesinin benzerini İzmir ili köyleri için nasıl gerçekleştirebileceğimiz konusunda konuştuk. Bu verimli toplantıda, İFOD'un deneyimlerinden ilham alarak, İzmir gönüllüleri olarak biz de köylerimizde benzer bir eğitim projesi başlatma olasılıklarını değerlendirdik.


İFOD ile yapılan görüşme, halihazırda faaliyet gösterdiğimiz köylerde ve gelecekte planladığımız yeni çalışmalar için fotoğrafçılık alanında nasıl çalışmalar yürütebileceğimizi ve bu süreçte dikkat etmemiz gereken konuları öğrenmek için önemli bir adım oldu.




Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page