top of page

"Her Alışveriş Bir Melodiye Dönüşsün, Köy Okullarında Müzik Sesi Yankılansın!"

23-26 Kasım tarihleri arasında Panora AVM’de düzenlenen Tohumluktan Alışveriş Şenliği’nde buluştuk. ”Anıların Notalara Dönüşsün!” sloganıyla başlattığımız kampanyamızı, kırsalda eğitim gören çocuklarımızın hayallerini müzikle süsleyerek taçlandırmak istedik. Alışveriş şenliği boyunca yapılan alışverişlerin geliri, Tohumluk Vakfı tarafından sanata dönüştürülecek ve köy okullarına müzik odaları kazandıracak.



Destekçilerimizin ürünleriyle renklenen etkileyici standlar, şenliğimize ayrı bir güzellik kattı. Bu özel günde, duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek adına, Tohumluk Vakfı Kaynak Geliştirme Başkanımız ve proje liderimiz Sn. Meral Uzman, etkili katılımlarıyla öne çıkan SolistoEs, İris Unique, Gee Point by Gülden Tayanç, Handmade Gül El Baskısı, Bega Atalier ve Felt by Canay’a teşekkür belgelerini takdim etti.




Tohumluk Vakfı olarak, Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden gittiğimiz bu yolda, ekonomik şartları yeterli olmadığı için kendini tamamlayamamış, yetenekleri yarım kalmış ve ruhunu besleyemeyen çocuklarımıza umut olmak için çıktığımız bu yolda “Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir!” sözleriyle sloganımızı güçlendiriyor, göz alıcı standlarıyla, anlamlı hediyeler ve unutulmaz bir alışveriş deneyimi sunan ve sanata giden yolu aydınlatan tüm katılımcı markalarımıza, ziyaretçilerimize ve bir amaç doğrultusunda katkıda bulunan herkese; teşekkür ederiz.





Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page