top of page

"Dünyamız Her Şeyimiz!" isimli çocuk oyununun İzmir’deki ilk gösterimi gerçekleştirildi.

Güncelleme tarihi: 3 Haz 2023

Tohumluk Vakfı Vişneli Köy Çocuk Tiyatrosu, Dr. Serra Menekay ve Meltem Karabağ’ın birlikte yazdıkları "Dünyamız Her Şeyimiz!" isimli çocuk oyunu ile 27 Mayıs Cumartesi günü Bornova STK Yerleşkesinde sahne aldı. İklim değişikliği, kuraklık, çevre kirliliği ve dijitalleşen dünyanın sorunlarını anlatan oyun, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Alkışlarla izlenen oyun eylül ayında Bornova Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan Amatör Tiyatro Şenliğinde oynamak üzere davet aldı.


Oyun daha önce Yahyalı Hacı İzzet Kurmel Kız Yatılı Bölge Ortaokulu tarafından sergilendi. Önümüzdeki günlerde de Bursa Dedeköy Çocuk Tiyatrosu tarafından sergilenecek. Oyunun müziği Tohumluk Vakfı Başkanı Pınar Ayhan tarafından bestelendi, sözleri de Meltem Karabağ tarafından yazıldı. Piyanoda Evren Kalaycıoğlu var. Oyunda kullanılan ve Vakıf gönüllüsü Mine Erbek tarafından tasarlanan kuş başlıklarıyla, Vişneli Köy Çocuk Tiyatrosunun yönetmeni Selma Cengiz tarafından dikilen kuşkanatları seyircinin yoğun beğenisini aldı. Oyunun kostüm sponsorluğunu da LiaLea Tekstil @lialeacom yaptı.


Köy ile kent arasındaki köprüyü sanatla kuran oyunun sahne almasında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.






@tohumlukvakfı @pinarayhan @serramenekay @meltemmkarabagg @umitozsasal @evren_kalaycioglu @lialeacom @minegokbuget @selma_chdr @visnelikoyu_ @tohumlukvakfivisnelitiyatrosu @bornovastkyerleskesi @bornovabld

47 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page