Bursa'da Tohumluk Vakfı yararına "1 Başka Tiyatro"...

22 Kasım Pazartesi akşamı, Bursa'da "1 Başka Tiyatro Topluluğu" vakfımız yararına "Doğru mu Doğrular Lemurya" adlı tiyatro oyununu sahneledi. Gönüllümüz Elif Epiri'nin yazdığı ve yönettiği oyuna Vakıf Başkanı Pınar Ayhan, Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir / Kayseri Temsilcisi Serra Menekay, Bursa Temsilcisi Aslıhan Kornoşor ve Bursa gönüllülerimiz katıldı. Senaryosunun birin içinde tek, tekin içinde hiç olmayı; yoğrulup “hep” olmayı, yani Tohumluk ruhunu çok güzel bir şekilde yansıttığı bu harika oyun hayranlık uyandırdı. Kendine amatör diyen, tiyatroyu iyilik için yapan bu topluluk, profesyonellerin pek çoğunu ceplerinden çıkartacak bir disiplin, aşk ve yürekle oynadılar. Gecenin finalinde Bursa'daki uygulama köylerimizden Dedeköy'ün çocukları Tohumluk Marşı'nı söyleyerek Vakfımızı gururlandırdı.