top of page

1 Başka Tiyatro: Tohumluk hiç böyle anlatılmadı!

1 Başka Tiyatro topluluğu, 8. sezonunda "Beyaz Merdiven" oyunu ile sanat ve iyiliği yine bir araya getirdi. “1 Başka Tiyatro” Bursa'da yaşayan, çeşitli iş kollarında profesyonel iş hayatları olan, bunun yanında tiyatroya gönül vermiş bir grup sanatseverin bir araya gelmesi ile oluşmuş, hiçbir ticari kaygısı olmayan bir sosyal sorumluluk girişimi... Oyun gelirinin tamamını çeşitli STK, Vakıf ve dernekler yararına bağışlıyorlar.


9 Haziran 2023 Cuma günü Tohumluk Vakfı için oynadıkları oyun ile kalplerimizin çok derinliklerine dokundular. Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı yolda, kadın olmanın dezavantajlarının üstesinden gelerek, kendi alanlarında birçok başarılara imza atmış Türkan Saylan ve Pınar Ayhan gibi topluma örnek kadınların hayatlarından kesitlerin anlatıldığı oyunda Vakıf kurucumuz Pınar Ayhan'ın ve Tohumluk Vakfı'nın geçmesi bizleri bir başka gururlandırdı.


Başta kurucuları Elif Epiri ve Özgür İde Babacan olmak üzere tüm 1 Başka Tiyatro oyuncularına tüm güzel emekleri için teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda gönüllümüz olan Sevgili Elif Epiri, Özgür İde Acarbabacan, Gamze Geylani, Zeynep Varol Aksoy, Burçe Sözüçetin emekleriniz çok kıymetli... Var olun!




71 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page