Örenköy'ün Minik Yıldızları: Profesyonel Stüdyoda İlk Şarkı Deneyimleri

Tohumluk Vakfı'nın İzmir gönüllülerinin, Kemalpaşa Örenköy'de yürüttükleri "Zamana Atılan Tohum Projesi" farklı deneyimler ile devam ediyor.

Ören İlkokulu Müdürü Hakan İpek'in önderliğinde yazıp bestelediği "Zamana Atılan Tohum" şarkısı, projenin heyecan verici bir parçası olarak stüdyoda proje öğrencileri tarafından seslendirildi. Bu şarkı, doğaya duyulan sevginin ve koruma bilincinin önemini vurgulayarak, çocuklara önemli bir mesaj iletiyor.

Projeye katılan minik yıldızlar için bu deneyim, hayatlarında unutamayacakları bir anıya dönüştü. İlk defa profesyonel bir kayıt stüdyosuna adım atan çocuklar, büyük bir heyecan ve coşkuyla şarkılarını seslendirerek doğaya olan sevgilerini ifade ettiler. Hakan İpek'in muhteşem sözleri, doğanın değerini vurgularken, çocuklara ve tüm dinleyicilere önemli bir mesajı hatırlattı. "Zamana Atılan Tohum" şarkısının seslendirilmesi, proje kapsamında doğayla iç içe olan çocuklara büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Bu etkileyici proje, doğaya olan sorumluluğun bir ifadesi olarak öne çıkarken, Tohumluk Vakfı'nın Örenköy'deki anlamlı girişimi, çocukların doğayla olan bağlarını güçlendirmeye ve temiz bir çevre bilinciyle yetişmelerine katkı sağlıyor.

Bu muhteşem projede emeği geçen İzmir gönüllülerimize, okul müdürümüz Hakan İpek’ e, güzel sesleriyle şarkıya renk katan çocuklarımıza, Noxx Music Recording Studio sahibi Oğuz Bey’e ve Ses Mühendisi arkadaşımıza teşekkür ederiz. Özellikle, Örenköy'deki çocukların profesyonel stüdyo deneyimlerine tanıklık etmek ve onların coşkusunu görmek, projenin en heyecan verici ve önemli anlarından biriydi. Gelecek projelerde de bu heyecanın ve başarının devamını dileriz.

@noxxrecords, @umitozsasal, @hhakanipek