top of page

Ören Köy İlkokulu Velilerine "Ergenlik Dönemi Sorunları" Eğitimi verildi.

İzmir gönüllümüz Sosyolog Buket Yılmaz tarafından 3 Aralık Pazar günü Ören İlkokulu'nda velilere yönelik "Ergenlik Dönemi Sorunları" adlı bir seminer verildi.


Ergenliğin ne olduğu, ergenlik dönemindeki gençlerimizde en çok karşılaşılan sorunların neler olduğu ve anne-baba olarak bu sorunlarla nasıl başa çıkabildiğimizin konuşulduğu eğitimimize 50 veli katıldı. Eğitimcimize; İzmir gönüllülerimizden Ümit Özşaşal, Hürmüz Demirezer, Tolga Alanyalı, Hanife Alcan ve Mehtap Acarer de eşlik etti.


Veli seminerlerinin devamı konusunda okul yönetimi ve velilerimiz isteklerini dile getirdi. Seminer bitiminde, okul müdürü Hakan İpek'in eşlik etmesiyle birlikte, okuldaki velilerin ürettiği el yapımı ürün sergisi gezildi. Kemalpaşa Halk Eğitim'de Usta Öğretici olarak görev yapan ve bu sergiye öncülük eden Hülya Hanım ile tanışılarak sergiyle ilgili bilgi alındı. Ayrıca kendisine; vakfımızın çalışmalarından, amaçlarından bahsedildi.


Birçok velimizin faydalandığı, soru-cevaplarla aktif ve interaktif katılımın gerçekleştiği bu eğitim için semineri gerçekleştiren Buket Yılmaz'a, Ören İlkokulu müdürü Hakan İpek'e, Ören İlkokulu öğretmeni Fulya Özsaraç'a, İzmir gönüllülerimize ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.






@hhakanipek @fulada35 @bukiyilmaz

38 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page