ÇÖPÜMÜZE NASIL SAHİP ÇIKARIZ?

İzmir'in Kemalpaşa ilçesine bağlı Ören Köyünde Tohumluk Vakfı Eğitim Komitesi olarak düzenlediğimiz Temel Eğitim serimizin ikincisinde, “ÇÖPÜMÜZE NASIL SAHİP ÇIKARIZ?” başlıklı eğitim etkinliği; 26 Kasım Cumartesi günü Çöpüne Sahip Çık Vakfı Projeler Yöneticisi Sayın Ece Kuray tarafından gerçekleştirildi.

Avrupa Atık Azaltım Haftası kapsamında düzenlenen bu eğlenceli ve öğretici seminerin küçük yaşta tüketim alışkanlıklarını öğrenmekte ve kaynakta ayrıştırma öğretisinin kazandırılmasına büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz.

Kemalpaşa Belediyesi çevre ve temizlik işleri dairesinden katılan Reyhan hanım da Destekleri ile bize güç verdi. İzmir gönüllülerimizin de eşlik ettiği bu etkinliğin diğer köylerimiz ve illerimizde de uygulanması konusunda yeni fikirler ile günümüzü sonlandırdık.