Yeşil Dünyaya Katkı: Tohum Topu Etkinliği

Tohumluk Vakfı İzmir gönüllülerimiz tarafından Kemalpaşa Örenköy'de yürütülen "Zamana Atılan Tohum" projesinin heyecan verici bir adımı daha tamamlandı.

28 Mart Perşembe günü gerçekleşen atölye çalışması, doğaya katkı sağlayan ve öğrencilerin el becerilerini geliştiren "Tohum Topu Etkinliği" olarak belirlendi. Toprak ve su kullanarak hazırlanan özel bir hamur ile başlayan atölye çalışmasında, öğrenciler tohumları hamurun içine ekledi ve ardından top şekline getirdi. Oluşturulan bu tohum topları, okul bahçesine atılarak doğaya katkı sağlayacak yeşil alanların oluşmasına yardımcı oldu. "Tohum Topu" atölyesi sadece el becerilerini geliştirmekle kalmadı, aynı zamanda öğrencilere doğaya karşı sorumluluklarını hatırlattı ve onları bu konuda bilinçlendirdi.

Bu değerli etkinlik için, Tohumluk Vakfı İzmir il temsilcimiz Ümit Özşaşal'a, Organik Tarım Üreticisi Zehra Kul'a, kulüp öğretmeni Melike Gündoğan'a ve İzmir gönüllülerimiz Hanife Alcan ile Hülya Kapar'a özel teşekkürlerimizi sunuyoruz. Katkılarıyla bu etkinliğin başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesini sağladılar. Yeşil bir dünya için attığımız her adım, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakmamıza yardımcı olacak. Tohum Topu Etkinliği gibi etkinliklerle bu hedefe bir adım daha yaklaşıyoruz.