Vişneli Köyünde iftar buluşması

16 Nisan Pazar günü vakıf olarak davetli olduğumuz Vişneli köyünde çok güzel ağırlandık. Tüm gün süren hazırlık , kazanlarla hazırlanmış mis gibi yemekler ve en önemlisi gözleri gülen sevgiyle bizleri karşılayan dostlarımız... Aynı eski ramazanlardaki gibi hep beraber çok keyifli bir iftar yemeğiydi. İlk olarak Kemalpaşa Müftümüzün duasıyla oruçlar açıldı. Daha sonra Köy Muhtarı Eşref Sözal, Vakfımıza desteğini esirgemeyen Kemalpaşa Kaymakamı sayın Musa Sarı ve en son da Vişneli Köy Tiyatrosundan, aynı zamanda Vakfımızın çalışkan gönüllülerinden Ayfer Öztürk küçük bir konuşma yaptı.

@kemalpasakaymakamligi35 @visnelikoyu @deayridostum @ataturkcuali_35 @visnelikoytiyatrosu @tohumlukvakfi @genctohumluk