Tohumluk Vakfı, Üniversiteyi, Belediyeleri, Kent Konseyini ve Sanatçıları bir araya getiriyor...

Güncelleme tarihi: 30 Mar 2021

Vakfımızın Yönetim Kurulu üyeleri ile ilk proje sahamız olan, Gölbaşı’nın Subaşı köyünü Mihalıççık Belediye Başkanı Sn.Haydar Çorum, Başkent Üniversitesi Rektörü Sn.Prof.Dr.Ali Haberal, Rektör Yardımcısı Sn. Füsun Eyidoğan, A.Ü. Ziraat Fakültesi’nden Sn. Prof.Dr. Bülent Gülçubuk, Ankara Kent Konseyi Başkanı Sn.Halil Ibrahim Yılmaz, Ankara Kent Konseyi üyeleri, sanatçılar, akademisyenler ve Tohumluk Vakfı üyelerinin, Gençlik Komitemizin katılımıyla ziyaret ettik. Subaşı Köyü Muhtarı Sn.Yücel Kostak’ın, gençlerin ve köy sakinlerinin ev sahipliğinde gerçekleşen bu buluşma, güzel gelişmelere vesile olacak. Tüm proje paydaşlarımıza teşekkür ederiz.