top of page

Tohumluk Vakfı, Toplum Gönüllüleri Vakfı ve Erciyes Üniversitesi Kayseri'de el ele...

Güncelleme tarihi: 27 Kas 2023

Tohumluk Vakfı ve Genç Tohumluk Kayseri gönüllülerimiz pazar gününü Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik bölümü hocaları ve Toplum Gönüllüleri Vakfı gençleriyle beraber Yahyalı Hacı İzzet Kurmel kız YABO'da geçirdiler. Kayseri Tohumluk gönüllülerinin organizasyonuyla, ERU Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik bölümü başkanı Prof. Dr. Oya Levendoğlu, Doç Dr Kıvanç Aycan ve Dr. Öğretim Üyesi Özlem Doğan hocalarımız Kıvanç Aycan hocamızın liderliğinde yüksek lisans öğrencileriyle birlikte nefis bir müzik çalışması yaptırdılar. Ritm çalışmalarını oyunlarla ve danslarla birlikte yaptık. Şarkılar dinledik, şarkılar söyledik. Çocuklarımız enstrümanlardan bazılarını tanıdılar. Solfejin mantığını beraberce öğrendik. Okullarında müzik öğretmeni olmayan çocuklarımız müziğe dair temel bilgileri bu tanışma eğitiminde almış oldular. Bu eğitimler düzenli olarak sürecek. Tohumluk Vakfı olarak köprüleri kurduk. Yetenekli çocuklarımıza olanaklar sunabilmeyi diliyoruz.

Biz müzik sınıfındayken Genç Tohumluk, TOG gençleriyle beraber Kayseri Tohumluk gönüllümüz Ayla Koçer hocamızın liderliğinde okulumuzun oyun sınıfının duvarlarının boyamasını yaptılar. Harika bir iş çıkardılar.

Okul müdürümüz, öğretmenlerimiz ve çocuklarımız yine bizleri sımsıcak kucakladılar. Bu kez komşu okul olan erkek YABO nun müdürü ve öğretmenleri de bizlerle tanışmaya geldiler. Onlara da gideceğiz. Haydi Kızlar Spora Kırsaldan Yeni Ufuklara projemizle başlayan çalışmalarımız hızlanarak ve genişleyerek sürüyor. İyilik peşinde koşan herkesi bize katılmaya bekliyoruz.






102 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page