top of page

Tohumluk Vakfı olarak bu yıl da ArtAnkara'dayız...

Güncelleme tarihi: 27 Kas 2023

10-13 Mart 2022 tarihlerinde Ankara ATO Congresium’da gerçekleşecek ArtAnkara Çağdaş Sanatlar Fuarı'nda biz de aynı zamanda vakfımızın gönüllüleri olan değerli sanatçılarımızın eserleri ile yer alacağız.


"İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE KADIN" temalı sergide, Vakfımızın gönüllüleri Küratör Ahter Bademli Kıral, Ressam ve Yerleştirme Sanatçısı Aslı Sinman Kutluay, ve Heykeltraş Aykut Öz fuar boyunca Tohumluk Vakfı standında yer alacak.



Ayrıca, “KURAKLIK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ" temasını vurgulayacağımız sergi süresi boyunca gerçekleştireceğimiz etkinliklerden biri de 11 Mart Cuma günü saat 15:16:30 saatleri arasında gerçekleşecek olan “SANATTA İKLİM KRİZİ VE KURAKLIK” konulu panelimiz olacak. Paneli, kendisi de müzik ve iklim değişikliği başlığıyla kısa bir sunum yapacak olan vakıf başkanımız Sayın Pınar Ayhan yönetecek. Panelde sunun yapacak konuşmacılarımız:

  • HALİL İBRAHİM YILMAZ (ANKARA KENT KONSEYİ BAŞKANI, ATO BAŞKAN YARDIMCISI)

  • ASLI SİNMAN KUTLUAY (RESSAM VE DÜZENLEME SANATÇISI)

  • AYKUT ÖZ (HEYKELTIRAŞ)

  • BÜLENT DURMAZ (TİYATRO SANATÇISI)


Tohumluk Sosyal Yardımlaşma Eğitim Kültür ve Sanat Vakfı olarak ArtAnkara Çağdaş Sanatlar Fuarında yer alabilmemizi mümkün kılan değerli destekçilerimiz Fırça Sanat Galerisi, İba Kimya ve Baha Müzik Yapım Organizasyon'a şükranlarımızla...

52 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page