top of page

Tohumluk Vakfı, İzmir Kent Konseyi ve İzmir Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

26 Eylül 2023 tarihinde Vakıf Başkanımız Pınar Ayhan ve İzmir gönüllüleri olarak İzmir Kent Konsey Başkanı Avukat Nilay Kökkılınç'ı makamında ziyaret ettik. Ziyaretimizin temel amacı Vakfımızın tanıtımını yapmak ve ortak yürütebileceğimiz çalışmaları belirlemekti. Yetişkin ve Çocuk Tiyatrolarımız hakkında bilgi verildi, kendileri de oyunların sergilenmesi için salon ve transfer konusunda yardımcı olabileceklerini ilettiler. Vakfımızın İzmir Kent Konseyine üye olarak konseyin çalışma gruplarına dâhil olabileceğini ve ortak akıl ile çalışma sahamız olan kırsal alanlara destek olabileceklerini belirttiler.




Ardından Başkanımız Pınar Ayhan ve İzmir gönüllüleri olarak, İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Işınsu Kestelli, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ömer Gökhan Tuncer, ve Borsanın Yönetim ve idari heyetini makamlarında ziyaret ettik.

Vakfımızı tanıttığımız ilk tanışma toplantısında ortak projeler üzerinde görüşülerek, bölgede yapabileceğimiz çalışmalar hakkında bilgi aldık ve özellikle tarım ve eğitim konularında işbirliği yapabileceğimiz hususunda görüş birliğine vardık.



31 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page