Tohumluk Vakfı İzmir Gönüllülerimizden Kemalpaşa Sarılar Köyünde Çocuklara Temel İlkyardım Eğitimi..

Tohumluk Vakfı İzmir gönüllülerimiz 14 Ekim Cumartesi günü Kemalpaşa ilçesinin Sarılar köyündeydi. Temel Eğitim Serisi Projesi kapsamında ilk eğitimleri olan Temel İlkyardım Eğitimi eş zamanlı olarak hem velilere hem de çocuklarına sunuldu. Gönüllülerimiz Sevim Ateş, Ayla Akay ve Feride Kadıköylü'nün harika anlatımlarıyla çok güzel bir eğitim gerçekleşti. Hayati öneme sahip ilkyardım eğitimine katılım ve istek çoktu. Eğitimcilerimiz; kazalarda, hastalıklarda, yaşamı tehlikeye düşüren durumlarda yardım istemeyi, ilkyardım yapmayı çocuklarımıza ve velilerimize eğlenceli ve kalıcı aktivitelerle öğretti. Başta kent ile kırsal arasında köprü görevi gören @tohumlukvakfi 'na, paydaşlarımız Kemalpaşa Kaymakamlığı'na, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, İzmir gönüllülerimize, Sarılar Ortaokulu ve Sarılar İlkokulu müdürlerimize, katılım sağlayan velilerimize ve çocuklarımıza teşekkür ederiz.