Tohumluk Vakfı İzmir Gönüllülerimiz Çocuk Meclisi Çalıştayı'na Davetli Olarak Katıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından UNICEF işbirliği ile düzenlenen "Entegre Çocuk Politika Belgesi Geliştirme Çalıştayı"nın ikinci gününde, sivil toplum kuruluşları bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen bu etkinliğe, Tohumluk Vakfı İzmir gönüllülerinden Ümit Özşaşal ve Semra Cengiz de davet üzerine katılım sağladı. Çalıştayın ikinci günü, sivil toplum kuruluşları, belediye yetkilileri ve uzmanlar arasında etkileşimli bir platform sunarak çocuk dostu politikaların oluşturulmasına yönelik adımların tartışılmasına olanak tanıdı. Etkinlik, çocuk haklarının korunması ve çocukların güvenli bir çevrede büyümesi amacıyla işbirliği ve dayanışmayı teşvik etti. Tohumluk Vakfı İzmir gönüllüleri, bu değerli çalıştaya katılım sağlayarak, çocukların haklarına duyarlı toplum politikalarının oluşturulmasına destek verdiler. Katılımcılara teşekkür eder, bu tür etkinliklerin daha fazla farkındalık yaratması ve toplumsal dönüşümü desteklemesi temennisiyle geleceğe dair umut dolu adımlar atılmasını dileriz.

@umitozsasal @semoscengiz @izmirbuyuksehirbelediyesi @cocukbelediyesi_izbb @unicefturkiye @izbbsosyalprojelerdairesi