Tohumluk Vakfı İzmir Gönüllüleri, Orhan Babayiğit'in “Bir Tutam İnsanlık Adına” adlı kitabının imza gününe katıldı.

Diş Hekimi Orhan Babayiğit'in yazdığı ve gelirini vakfımıza bağışlayacağı “Bir Tutam İnsanlık Adına” isimli kitabının 16 Aralık 2023 tarihinde düzenlenen imza gününe vakfımızı temsilen İzmir gönüllülerimizden Dilek Günay ve Ülker Orhan katıldı. Yazarın Alsancak Yakın Kitabevi'nde gerçekleşen imza gününe, kitapseverler yoğun ilgi gösterdi. Katılan ziyaretçilere vakfımızın kitap ayraçları hediye edildi. Gelen misafirlerle ilgilenerek vakfımız ve çalışmaları hakkında bilgi verme fırsatı sağlayan Yakın Kitabevi'ne ve kitabının gelirini Vakfımıza bağışlayan Sayın Orhan Babayiğit'e kırsal ile kent arasında kurmaya çalıştığımız aydınlanma köprüsüne desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.

@orhanbabayigit, @ulkerulker.orhan, @dilekgunay61