Tohumluk Vakfı İzmir gönüllülerinin Karşıyaka Belediyesi ziyareti...

Güncelleme tarihi: 8 Eki 2023

5 Ekim 2023 Perşembe günü İzmir gönüllülerimiz İzmir Karşıyaka Belediye Başkanı Sayın Dr.Cemil Tugay'ın eşi Sayın Öznur Tugay'ı ziyaret etti. Ziyarette Karşıyaka sınırları içinde yer alan iki köyün ziyaret edilmesinin planlandığı; sonrasında da Vakfımızın belirtilen köylere eğitim konusunda destek olabileceği iletildi.

Vişneli Köyü Tiyatromuzun Karşıyaka Belediyesi salonlarında sahnelenmesi talebimiz iletildi. Bunun memnuniyetle karşılanacağının belirtilmesi bizi çok mutlu etti. Kısa süre içinde salonun uygunluğuna göre oyunumuzu izleyici ile bir kez daha buluşturabileceğiz.

Kooperatifçilik konusunda yapacağımız adımlar aktarıldı, Sn. Öznur Tugay'ın da seve seve bizlere destek olacağının sözünü alarak, verimli toplantımızı tamamlamış olduk.