Tohumluk Vakfı - İzgören Akademi işbirliği...

Tohumluk Vakfı İzmir Temsilciliği, İzgören Akademi binasında haftalık olağan toplantısını Uğur Böcekleri Derneği, Elma Yayınevi ve Karaoklar Çiftliği temsilcileriyle birlikte yaptı. "Mutlu Bademler Yolculuğu" başta olmak üzere tüm "Mutlu Köyler" yolculuklarımızda birlikte yol almayı kararlaştırdık. Verimli geçen toplantımızda alınan kararlar hemen uygulamaya konuldu.

İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşu ve Türk Kurtuluş Savaşının zaferle sona ermesinin yıldönümünün de kutlandığı toplantıda Şehitlerimiz ve Gazilerimiz saygıyla anılırken onların izinden gidilerek topyekûn kalkınma hedefine ulaşmadaki kararlılığımız konusunda fikir birliğine varıldı ve bu hedefe doğru hiç durmadan yürüyeceğimize bir kez daha and içildi.