Tohumluk Vakfı heyeti, Ankara Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Tohumluk Vakfı, geçtiğimiz günlerde Ankara Sanayi Odası’nda gerçekleşen seçim sonrası göreve gelen yeni yönetim kurulunu tebrik etmek üzere ziyarette bulundu. Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Komite başkanlarımızdan oluşan heyetimiz, ASO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Seyit Ardıç ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Levent Akçakoca ile görüşerek, vakfımızın çalışmalarından ve gelecekte gerçekleştirilmesi planlanan projelerden söz etti. İş dünyasının temsilcileri olarak, sivil toplum kuruluşlarına destek vermenin topluma destek vermek ve yol açmak olduğu ilkesini benimseyen anlayışlarıyla, ülkemize hizmet eden paydaşlar olarak, yakın dönemde birlikte gerçekleştirmekten mutluluk duyacağımız projelerin de hayata geçirilmesine karar verildi. Tohumluk Vakfı olarak ASO'nun yeni yönetim kuruluna aydın ve ilerici yaklaşımları, nazik ev sahiplikleri için teşekkür eder, yeni dönemin hayırlı, uğurlu olmasını dileriz.