top of page

Tohumluk Vakfı, Deprem Bölgesinde Küçük İşletmelere Destek için İskenderun Ticaret Odası ve TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu ile işbirliği protokolüne imza attı.

Tohumluk Vakfı, deprem sonrası bölge üreticilerinin mağduriyetlerini gidermek amacıyla küçük işletmelerin kalkınması ve büyümesini destekleyen "Dijital Tohumlar, Filizlenen Küçük İşletmeler" projesi için İskenderun Ticaret Odası ve TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu ile iş birliği protokolünü imzaladı.


Tohumluk Vakfı temsilcileri Zeynep Varol Aksoy ve Gamze Geylani, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve TOBB Hatay KGK Başkanı Yeşim Ugutmen ile bir araya gelerek Hatay bölgesine katkı sağlayacak projeler hakkında görüştü.


Tohumluk Vakfı, 6 Şubat depremleri sonrasında bölge üreticilerinin mağduriyetlerini gidermek amacıyla "Elinde Kalmasın" projesiyle destek sağladı. Bölgede faaliyet gösteren küçük işletmelerin kalkınması ve büyümesi adına planlanan "Dijital Tohumlar, Filizlenen Küçük İşletmeler" projesiyle işletmelerin e-ticaret platformlarında yer alabilmesine yönelik desteğin beklendiğini belirtti.


İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu ile iş birliği içerisinde yürütülecek projelerde; işletmelere katkı sunacak girişimlerin desteklenmesi, özellikle coğrafi işaretli ürünler başta olmak üzere üretilen tüm ürünlerin pazarlanmasıyla ilgili çalışmalara devam edileceğini belirtti.


Tohumluk Vakfı temsilcileri Zeynep Varol Aksoy ve Gamze Geylani, küçük işletmelere yönelik planladıkları eğitimlerle ilgili İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve TOBB Hatay KGK Başkanı Yeşim Ugutmen ile iş birliği protokolü imzalayarak destek taleplerini kaydetti.




Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page