Tohumluk Vakfı Başkanı Pınar Ayhan ve İstanbul Gönüllüleri Bir Araya Geldi

Güncelleme tarihi: 27 Kas 2023

Tohumluk Vakfı İstanbul Gönüllüleri, 16 Ocak 2023 Pazartesi akşamı Vakıf Başkanı Pınar Ayhan’la akşam yemeğinde buluştu. Buluşmada Vakfın projeleri, hedefleri konuşulurken; İstanbul’un Vakıf için ne kadar önemli olduğuna vurgu yapıldı. İstanbul’da yapılacak projeler ile ilgili Vakıf Başkanına bilgi aktaran gönüllüler, devam eden projeler kapsamında görüş alışverişinde bulundular.

Buluşmaya Bursa İl Temsilcisi Aslıhan Kornoşor da katılarak geçtiğimiz dönemde Bursa ve çevresinde gerçekleştirdikleri projeleri ve değerli tecrübelerini paylaştı. Yeni katılan isimlerle sayıları hızla artan İstanbul gönüllülerimiz, bu buluşma ile birlikte İstanbul İl Sorumlumuz Figen Aygen'in önderliğinde 2023 hedeflerini ve yol haritasını belirlerken, Vakıf Başkanı ile bir araya gelmenin sinerjisiyle oldukça keyifli zaman geçirdiler.