top of page

Tohumluk Vakfı, ARTCONTACT İSTANBUL Çağdaş Sanat Fuarında...

Tohumluk Vakfı olarak, 25-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında ARTCONTACT İSTANBUL Çağdaş Sanat Fuarında “İklim Krizi, Kuraklık ve Kadın” konularında farkındalık yaratmak amacıyla birkaç etkinlik ile yer alıyoruz.


1-RESİM HEYKEL SERGİSİ VE CANLI PERFORMANS: Kapalı fuar alanındaki Tohumluk Vakfı Standında 25-29 Mayıs tarihleri süresince “İklim Krizi, Kuraklık ve Kadın” temalı resim ve heykel sergisinde sanatçılarımız Ressam İmren İyem, Mine Alkan ve Heykeltraş Özcan Kılıç eserleri ile yer alırken, fuar süresince standda Heykeltraş Özcan Kılıç tarafından ahşap oyma heykel canlı performansı gerçekleştirilecek.



2-RESİM VE MÜZİK CANLI PERFORMANSI: Fuar alanındaki sahnede 28 Mayıs Cumartesi günü Tohumluk Vakfı Sanatçıları İmren İyem ve Mine Alkan birlikte ve aynı tuval üzerinde “Renklerin Düellosu” isimli canlı resim performansını doğaçlama yoluyla müzik eşliğinde gerçekleştirerek “İklim Krizi, Kuraklık ve Kadın” temalı ortak eserlerini ortaya koyacaklar. Sanatçılarımıza tanınmış Besteci ve Orkestra Şefi Rustam Rahmedov piyanosu ile sahnede eşlik edecek. Programın sunumunu Tohumluk Vakfı Başkanı Sanatçı Pınar Ayhan yapacak.




3-PANEL: Fuar alanındaki konferans salonunda 28 Mayıs günü “İklim Krizi, Kuraklık ve Kadın” konulu bir panel düzenlenmiş olup bu panele konuk olarak Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Tohumluk Vakfı Başkanı Pınar Ayhan, İmren İyem, Mine Alkan ve Özcan Kılıç katılıyor.





65 görüntüleme0 yorum
bottom of page