Tohumluk Eskişehir kuruldu.

Tohumluk Vakfı'nın karahindiba tohumları, Eskişehir'de de çiçek açtı... Vakıf Başkanı Pınar Ayhan ve Yönetim Kurulu üyelerimiz Zeliha Cengiz Eser, Semra Sancak ve Canan Baza geçtiğimiz hafta sonu Eskişehir'e giderek Eskişehir İl Sorumlumuz Kadir İstifçi ve Eskişehirli gönüllülerimizle buluştu.

İlk olarak, Kozkayı Nevruz Kutlamalarına katılan heyet, burada yerel üretici kadınlarla tanışma ve görüşme yapma fırsatı buldu.

Ardından ilk resmi toplantı vakıf yöneticileri ve gönüllülerimizin tanışma toplantısı yapıldı. Toplantının ilerleyen bölümüne Mihalıççık Belediye Başkanı Sn. Haydar Çorum ve Tepebaşı Belediye Bşk. Yrd. Sn. Suat Yalnızoğlu da katıldı. Yönetim Kurulumuz, Tohumluk Vakfının gerçekleştirdiği ve halen devam eden ya da planlanan projeler konusunda bilgi verdikten sonra Eskişehir'de yapılması planlanan projeler üzerinde konuşuldu.