top of page

Temizlik ve Sağlık Bilinci: Sarılar Köyünde Temel Hijyen Eğitimi Verildi.

Tohumluk Vakfı İzmir gönüllülerimiz, 23 Mart Cumartesi günü, Sarılar köyünde Temel Eğitim Serisi Projesi'nin beşinci durağı olan "Temel Hijyen Eğitimi" için bir araya geldi. Bu özel gün, çocuklarımızın sağlığı ve hijyen konusunda bilinçlenmelerine yönelik önemli bir adım oldu.


Eğitimi, İzmir gönüllülerimizden laboratuvar teknikeri ve sınıf öğretmeni Aslı Çolak önderliğinde gerçekleştirdik. Renkli ve interaktif sunumlarla desteklenen eğitim, çocukların yaş gruplarına uygun şekilde hazırlandı. Çocuklarımız, hijyen konusunda bilinçlenirken aynı zamanda eğlenceli deneylerle de keyifli vakit geçirdiler.


Bu eğitimle birlikte, çocuklarımızın sağlık ve hijyen konusundaki farkındalıklarının arttırılması amaçlandı. Eğitim sonunda, gönüllümüz çocuklara kendi elleriyle hazırladığı renkli sabunları, özenle seçtiği kitapları ve rengarenk şekerleri hediye etti.


Eğitime; İzmir gönüllülerimiz ve Ören İlkokulu Müdürü Hakan İpek ve Ören İlkokulu öğretmeni Fulya Özsaraç da katılım sağladı. Bu güzel etkinliğe katkılarından dolayı İzmir gönüllülerimize ve eğitimimize destek veren herkese teşekkür ederiz.


Sağlıklı ve hijyenik bir gelecek için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.










21 görüntüleme0 yorum
bottom of page