Ramazan Bayramında deprem bölgesine destek oluyoruz

Değerli gönüllülerimiz,

Bu Ramazan Bayramında bağışlarımızı deprem bölgesine odaklamak istiyoruz. 17 Nisan'da, Vakıf Başkanımız Pınar Ayhan, deprem bölgesine gidecek ve yerinde tespitler yapacak. Yanında götürebildiği kadar malzeme götürecek; ancak seferberliğimiz alım ve dağıtım kanallarımız üzerinden devam edecek. AFAD'ın kuru gıda konusunda yeterince destek verdiği; ancak depremzedelerimizin acilen kahvaltılık, ortam ve kişisel temizlik malzemesi, iç çamaşırı ihtiyaçları olduğu bilgisi geliyor. Tohumluk Vakfı Yönetim Kurulumuz yapılacak bağışlarla, bölgede üretim yapan ve/veya elindeki malzemeyi çıkarmaya çalışan üreticilerden alım yapıp yine bölgeye dağıtmaya karar vermiş bulunuyor. Bu ciddi bir organizasyon gerektirmekle birlikte; Afet Koordinasyon Ekibimizin bölgeye yaptığı ayrı ayrı aramalar sayesinde elimizde ciddi bir iletişim verisi bulunuyor. Bu sayede, bu Ramazan Bayramında elimizden geldiğince bölgedeki dostlarımıza kendilerini iyi hissettirmeyi ve asla yalnız olmadıklarını göstermeyi istiyoruz.

Vakfımızın aşağıda belirtilen hesap numaraları yapacağınız bağışlarla aşağıdaki listede bulunan malzemeleri satın alıp, yöredeki ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız ve sizleri bilgilendireceğiz. Lütfen EFT ve havale açıklama kısmına "DEPREM BAĞIŞI" DEĞİL, SADECE "BAĞIŞ" yazınız.

Bu güzel niyetimizin yerini bulmasını ve hayırlara vesile olmasını dileriz.

İyi Ramazanlar...

HESAP NO:

GARANTİ BBVA - Tunalı Hilmi Şubesi - Tohumluk Sosyal Yardımlaşma Eğitim Kültür ve Sanat Vakfı IBAN (TL): TR21 0006 2001 3610 0006 2968 89

İHTİYAÇ LİSTESİ:

• Tereyağ

• Nutella vb.

GİYİM:

• İç çamaşırı çocuk, erkek, kadın (her beden)

• Çorap

• Ayakkabı