top of page

Patili Dostlarla Eğlenceli Bir Gün: "Köpeklerle Yaşam Temel Eğitimi" Vişneli Köyü'nde Gerçekleştirildi.

23 Mart Cumartesi günü İzmir gönüllülerimizin ikinci durağı Kemalpaşa Vişneli köyü idi. İzmir gönüllülerimiz Mesut Sarı ve Gizem Ekiz önderliğinde, patili arkadaşlarımız ile birlikte "Köpeklerle Yaşam Temel Eğitimi" gerçekleştirildi.


Etkinlik, çocuklarımız arasında büyük bir heyecan ve ilgiyle karşılandı. Patili dostlarımızın varlığıyla daha da renklenen eğitimde, çocuklarımıza köpeklerle nasıl sağlıklı bir ilişki kurabilecekleri ve onlara nasıl yaklaşmaları gerektiği öğretildi. Eğitim, Mesut Sarı ve Gizem Ekiz tarafından gerçekleştirilirken, çocuklarımızın aktif katılımıyla interaktif bir atmosfer oluştu. Eğitim sonunda çocuklarımız, sevgi dolu bir bağ kurmanın yanı sıra, köpeklerin ihtiyaçlarını anlama ve onlara saygı gösterme konularında bilinçlendiler.


Bu özel ve anlamlı etkinlik için İzmir gönüllülerimiz Mesut Sarı ve Gizem Ekiz'e, katkılarından dolayı İzmir gönüllülerimize, sevimli patili dostlarımız Scott, Nutella ve Snoopy'e, büyük bir ilgiyle katılım sağlayan tüm çocuklarımıza teşekkür ederiz.


Bir sonraki patili etkinliğimizde buluşmak üzere!





@visnelikoyu_ @scott_rockstar @quattrok9club @gizemekiz @mesutsarik9s @deayridostum @umıtozsasal @hurmuzdemirezer @meltemkarabagg @colakaslii @ulkerulker.orhan @hhakanipek @fulada35 @dtmehtapacarer

23 görüntüleme0 yorum
bottom of page