Nurol Sanat Galerisi’nden çok değerli bağış...

Güncelleme tarihi: 27 Kas 2023

Tohumluk Vakfı Yönetim Kurulu adına Nurol Sanat Galerisi’ne ve değerli sanatçımız, Sayın Hikmet Çetinkaya’ya gönülden teşekkür ederiz. Bugüne kadar aynî bağışlarımızın tamamı inşaat üzerineydi. Sayın Çetinkaya’nın paha biçilmez eseri, ilk sanat içerikli bağışımız oldu. Bir sanat, eğitim, kültür ve sosyal yardımlaşma vakfı olarak anlaşılmak ve değere lâyık görülmek bizim için büyük bir onurdur. Çalışmalarının kapsamı “kırsal” olan bir gönüllü yuvasına, Sayın Çetinkaya’nın alamet-i farikası olan, kırsalın en gözde çiçeği gelinciği armağan etmesi de apayrı bir anlam taşıyor bizim için.

Siz, Sevgili Yüksel Hanım; siz de bu değerli kavuşmaya vesile olduğunuz için minnettarız. Önümüzdeki dönemde sizin aracılığınızda, Nurol Sanat Galerisi ile birlikte, Tohumluk Vakfı yararına gerçekleştireceğimiz ortak projelerimiz için şimdiden büyük heyecan duyuyoruz.

Sevgimiz, saygımız ve sonsuz teşekkürlerimizle..