Güncelleme tarihi: 14 Şub 2022

Tohumluk Vakfı İzmir gönüllüleri olarak Menemen Haykıran Köyü ve Ekin Koleji öğrencileri ve öğretmenleri ile ‘Köyde ve Kentte Doğadayım’ projemize son şeklini vermek üzere zoomdan ilk tanışma toplantısını gerçekleştirdik. 80 çocuk ve 6 öğretmen ile yaptığımız bu toplantıda paydaşlar kendilerini tanıtı ve birlikte yürüteceğimiz projemizin amaçlarını konuştuk. İzmir il sorumlumuz Serra Menekay vakfın Çocuk Tohumluk biriminin kurulmasına çalışıldığını ve tüm çocukları velileriyle birlikte vakfımızın web sitesini incelemelerini ve üye olmaya davet etti.

Bu projede amacımız, öğrenmekten keyif alan, kendisiyle, toplumsal çevresiyle ve doğa ile barışık, doğayı tanıyan bireyler yetişmesine katkıda bulunmak... Tüm paydaşlar olarak heyecanla projemizin başlamasını bekliyoruz. Tohumluk Vakfı Eğitim Komitesinin de onayını ve desteğini alan projemizi bir an önce uygulamaya geçirmeyi heyecanla bekliyoruz.