top of page

İzmir Ören Köyünde, "ZAMANA ATILAN TOHUM PROJESİ" çerçevesinde çevre temizliği yapıldı.

6 Mart Çarşamba günü, İzmir Kemalpaşa Ören'de yürütülen "Zamana Atılan Tohum" Projesi kapsamında çocuklar, öğretmenler ve İzmir gönüllülerimizle birlikte çevre temizliği gerçekleştirildi.


Etkinlik, okul müdürü Hakan İPEK'in yazıp bestelediği "Zamana Atılan Tohumlar" şarkısı eşliğinde başladı. Öğrencilerimiz, şarkıyı söylerken ve temizlik yaparken çevreye duyarlılık kazanarak, atılan her çöpün doğaya ne kadar zarar verdiğini fark ettiler.


Tohumluk Vakfı İzmir İl Temsilcisi Ümit ÖZŞAŞAL ve organik tarım üreticisi Zehra KUL'un katılımıyla zenginleşen etkinlik, çevre bilincini artırmayı amaçlıyordu. Öğrenciler, temiz bir çevrenin sağlık, huzur ve güzellik getirdiğini deneyimleyerek, toplumlarının geleceği için sorumluluk almanın önemini kavradılar. Etkinliğin amacına ulaştığına inanarak, öğrencilere çevreyi temiz tutmanın ve yapılan temizliği korumanın bireylerin yaşamını olumlu yönde etkilediği öğretildi.


"Zamana Atılan Tohum" projesi, gelecek nesillerde çevre bilincinin güçlenmesine katkıda bulunmayı hedefliyor. Bu anlamlı etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Toplum olarak çevremize sahip çıkmaya devam ederek, daha temiz, sağlıklı ve sürdürülebilir bir dünya için birlikte çalışmayı sürdüreceğiz.




@umıtozsasal @oren_ilkokul_ortaokul @hhakanipek @carrrprdiemmm @fulada35 @serpil.fe @cakamel


22 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page