top of page

İzmir Vişneli Köyünde çocuklara yönelik “Kendi Hayatının Lideri Ol” ve “Benim Adım İnsan” Eğitimleri

Tohumluk Vakfı İzmir Temsilciliği gönüllüleri 5 Mart 2023 Pazar günü Kemalpaşa Vişneli Köyü çocuklarına gönüllümüz Esra Balandı tarafından verilecek iki eğitim için bir araya geldiler.

Bizi bir arada tutan ve birbirimize bağlayan ortak değerlerimiz yurt sevgisi, girişimcilik, iş kalitesi, dürüstlük ve hoşgörüyü konuştuğumuz “Kendi Hayatının Lideri Ol” semineri, Vişneli Köyünün güzel çocukları ile paylaşıldı. Seminer sonunda çocuklarımız her gün kitap okumaya, iyilik yapmaya ve değerlerimizi yaşatmaya söz verdiler.

“Benim Adım İnsan” eğitimiyle ise, içinde yaşadığımız toplumun önemli sorunlarından biri olan toplumsal cinsiyet eşitliği nedir ve farkında olursak hayatımızda neler değişebilir; dilde, renklerde, kıyafetlerde, mesleklerde eşitlik nasıl olabilir konuları konuşularak, çocuklarımız gerçek kişilerin hikayelerini dinlediler ve hayali olanın hayatı olur diyerek, ülkemizin geleceğine katkı sunmaya, iyilik ve fayda üretmek için çalışmaya gönüllülerimize söz verdiler.

Eğitimin sonunda Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza yönelik “Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve istikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli olduğunu düşünerek çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.” cümleleri çocuklarımızla paylaşıldı ve hep beraber Onuncu Yıl Marşı söylendi.




121 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page