top of page

İzmir Gönüllülerimizden Unutulmaz Bir Su Yolculuğu: Su Ayak İzi Eğitimi

"ZAMANA ATILAN TOHUM" PROJESİ DEVAM EDİYOR...


İzmir gönüllülerimiz, Örenköy'de yürütülen "Zamana Atılan Tohum" Projesi kapsamında, 22 Mart "Dünya Su Günü" kapsamında, çocuklara suyun önemini ve su ayak izini anlattılar. Sunumu, İzmir temsilcimiz Ümit Özşaşal ve konuğumuz ICID "Onursal Başkan Yardımcısı" Dr. Hüseyin Gündoğdu interaktif bir şekilde gerçekleştirdi.


Etkinlikte çocuklara suyun önemi ve kaynaklarının korunması konularında bilgilendirici sunumlar yapıldı. Özellikle suyun tasarruflu kullanımı ve suyun geleceğimiz için ne kadar kritik olduğu vurgulandı. Çocuklar, interaktif etkinliklerle suyun önemini daha iyi anladılar ve suya daha duyarlı olma bilinci kazandılar.


Bu anlamlı etkinliğe katkılarından dolayı İzmir İl Temsilcimiz Ümit Özşaşal'a, ICID Onursal Başkan Yardımcısı Dr. Hüseyin Gündoğdu'ya, İzmir gönüllülerimiz Hanife Alcan ve Hülya Kapar'a, organik tarım üreticisi Zehra Kul'a, okuldaki öğretmenlere ve katılan tüm çocuklara teşekkür ederiz. Su konusunda farkındalık oluşturmak adına yapılan bu değerli etkinlik, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma hedefimizde önemli bir adımdır.



@umıtozsasal @hanifealcan35 @hulyakapar35 @carrrpediemmm @hhakanipek @oren_ilkokul_ortaokul

50 görüntüleme0 yorum
bottom of page