top of page

İzmir gönüllülerimizden "Sevgi Tohumları Oyun Atölyesi" ve "Sıfır Atık" Eğitimi

Yaşanan büyük felaket sonrası memleketlerinden kopup gelen ailelerin bir kısmının yerleştiği İzmir Kemalpaşa’da başlattığımız “Sevgi Tohumları” Oyun Atölyemiz ikinci haftasında …


Kemalpaşa Kaymakamı Sn Musa Sarı’nın destekleri ile Kemalpaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Merkezi (SODAM)’da yürüttüğümüz çalışmamız iki ayrı yaş grubu olarak eğlenceli bir şekilde devam ediyor.


İzmir gönüllülerimizin eşlik ettiği bu çalışmada proje yürütücüsü gönüllülerimiz Aslı Çolak, Hürmüz Demirezer ve Ayfer Öztürk sınıflarında eğlenceli, bilgilendirici etkinlikler yaparken diğer İzmir gönüllülerimiz de kendilerine eşlik ediyor.


Bir diğer taraftan gelen velilerimiz ile sohbet ederek, getirdiğimiz ikramlıkları paylaşarak yanlarında olduğumuzu hissettirmeye, acılara ortak olmaya çalışıyoruz. Çünkü hepimiz iyi biliyoruz ki paylaşmak ve dayanışma en güzel ilaç. SEVGİ iyileştirecek…




Bugün de, İzmir Tohumluk gönüllüleri olarak gönüllümüz sevgili Dilek Günay’ın “Atık Ayrıştırma ve Sıfır Atık” konulu eğitimi için yine Ören Köyünde çocuklarımızla buluştuk. Okul müdürümüz Sayın Hakan İpek, Müdür yardımcımız Hasan öğretmenimiz ve sevgili can yoldaşı öğretmenlerimiz Fulya Özsaraç, Melike Gündoğan ve Serpil Demir'e ayrı ayrı teşekkür ederiz.


41 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page