İzmir'de el emeği ürünler umuda dönüştü.

Tohumluk Vakfı İzmir gönüllülerimiz, İzmir köylerindeki okullarda gerçekleştirmekte olduğumuz projelere kaynak yaratabilmek amacıyla, 22-24 Aralık 2023 tarihleri arasında, Karşıyaka Belediyesi tarafından Karşıyaka Bostanlı Zühtü Işıl Meydanı'nda düzenlenen Yılbaşı Kermesi'ne katıldılar. Gönüllülerimiz gelen her misafirle tek tek ilgilenerek, vakfımızın çalışmalarını aktardı, ürünleri tanıttı ve vakfımızın broşür ve kitap ayraçlarını hediye etti.

Standımıza gelen misafirlere, vakfımızın vizyonu ve çalışmaları gönüllülerimiz tarafından aktarıldı. Gönlü güzel insanlarla tanıştığımız, aramıza yeni gönüllülerimizi dahil ettiğimiz ve birbirinden keyifli saatler geçirdiğimiz 3 güzel gün yaşadık. Kent ile kırsal arasında köprü görevi gören Tohumluk Vakfı'na, değerli başkanımız Pınar Ayhan'a, stant desteği sağlayan Karşıyaka Belediyesi'ne, İzmir gönüllülerimize, destekçilerimize ve standa katılım sağlayan güzel misafirlerimize teşekkürlerimizi sunar, "Umut"lu yıllar dileriz.