top of page

İstanbul Gönüllülerimiz, Yazar ve Gazeteci Ömür Kurt ile öğrencileri "Kitap, Çocuk ve Okuma Sevgisi Söyleşisi'nde" buluşturdu.

Öğrencilere kitap okuma sevgisi aşılamak, çocuk yaşta kitap okuma alışkanlığının kazandırılmasına katkı yapmak ve kitap okumanın insan hayatındaki önemli katkılarını paylaşmak amacıyla planlanan bu etkinliğimiz 29 Şubat Perşembe günü İstanbul Sarıyer - Bahçeköy Türkan Efe Ortaokulu'nda gerçekleşti.


Vakfımız Gönüllülerinden ve Vakıf dışından gelen bağışlarla yüz adet satın alınan, Yazar Ömür Kurt'un "Kitap Tamircisi" adlı kitabını toplam yüz 5. sınıf öğrencisine Şubat ayı başında hediye edildi. Öğrenciler kitabı okuyarak etkinliğimize geldiler, yazarımızdan kitabın yazılma hikayesini, kahramanlarını ve diğer detaylarını dinlediler, daha sonra da, kitap ve yazarımız ile ilgili, ayrıca yazar olmak, kitap ve doğa sevgisi ile ilgili sorular yönelttiler. Takiben Yazar Ömür Kurt yüz öğrenci için kitaplarını tek tek imzaladı. Oldukça verimli ve keyifli bir etkinlik oldu.




Gazeteci ve Yazar Sayın Ömür Kurt'a, bağışlarıyla katkıda bulunan tüm gönüllülerimize ve bizlere kapılarını açan Bahçeköy Türkan Efe Ortaokulu Müdürlüğüne teşekkür ederiz.


@utkuvaroglu @yasarcelik08 @figentapki @emreortatas @omur_kurt @arzuebruatas23




43 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page