top of page

İzmir Kemalpaşa Kızılüzüm Ortaokulu'nda "Öfke ve Stres Kontrolü - Etkili İletişim Eğitimi"

13 Şubat Salı günü, İzmir Kemalpaşa ilçesine bağlı Kızılüzüm Köyü Ortaokulu'nda gerçekleşen etkinlikte, gönüllülerimizden Sosyolog Dr. Buket Yılmaz önderliğinde 3-4-5-6-7-8. sınıf öğrencileriyle bir araya geldik. Buket Hanım, öğrencilere öfke ve stresin ne olduğu, bu duygularla nasıl başa çıkabileceğimiz ve bunları kontrol etmenin yolları üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Aynı zamanda etkili ve sağlıklı iletişim kurmanın önemine vurgu yaptı, bu konuda neler yapabileceğimizi paylaştı.


Toplamda 45 öğrenci, etkinliğe aktif bir şekilde katılım sağladı. İzmir gönüllülerimizden Ümit Özşaşal ve Hakan Bahar da etkinlikte gönüllü eğitimcimize destek oldu ve öğrencilere rehberlik etti. Buket Hanım'ın bilgi dolu sunumu ve gönüllülerimizin destekleriyle, öğrenciler hem öğrendi hem de keyifli bir gün geçirdi.


Gönüllü eğitimcimiz Dr. Buket Yılmaz'a, eşlik eden gönüllülerimiz Ümit Özşaşal ve Hakan Bahar'a, Okul Müdürü Özlem Tör Hanım'a, okuldaki öğretmenlere ve eğitime katılan öğrencilere teşekkür ederiz.





@kiziluzumilkortaokulu @bukiyilmaz @umıtozsasal @hknbhr

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page