top of page

İzmir Gönüllülerimiz, Kemalpaşa Vişneli Köyünde İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi.

Sevgi Dolu Bir Gün: Vişneli Köyünde Anlamlı Bir Birliktelik ve İftar Programı


Tohumluk Vakfı İzmir gönüllülerimiz, Vişneli köyünde gerçekleştirilen "Köpeklerle Yaşam Temel Eğitimi"nin ardından duygusal bir birliktelik yaşadılar. Vişneli köyü halkının maddi ve manevi desteğiyle gerçekleştirilen iftar programına katıldılar. Vişneli köyünün değerli kadınlarının odun ateşinde hazırladıkları lezzetli yemekler büyük bir afiyetle yendi.


İftar programına, Kemalpaşa Kaymakamı sn. Musa Sarı ve eşi Emine Sarı, Kemalpaşa Kaymakamlığı Proje Ofisi Koordinatörü sn. Dr. Berna Üzelyalçın, Ören İlkokulu Müdürü Hakan İpek de katılım sağladı. Neşeli sohbetler ve dayanışma ruhuyla geçen iftarın ardından, İzmir gönüllülerimiz; Sn. Musa Sarı ile, vakfımızın faaliyetleri ile ilgili bir sohbet gerçekleştirildi. Sn. Musa Sarı, duyduğu memnuniyeti ve desteği dile getirerek gönüllülerimizin çalışmalarını takdir etti.


23 Mart Cumartesi günü, sabah 11:00'dan akşam 23:00'a kadar süren bu anlamlı birliktelik, İzmir gönüllülerimizin bir araya gelerek güçlü bir birlik ve beraberlik duygusuyla dolu bir gün geçirmesine vesile oldu. Birlikte paylaşılan bu özel gün, yüreklerimize müthiş bir anı olarak kazındı.




@visnelikoyu_ @kemalpasakaymakamligi35 @umitozsasal @deayridostum @hurmuzdemirezer @ataturkcuali_35 @selma_cngizz @ulkerulker.orhan @meltemkarabagg @ccanztr @dtmehtapacarer @dilekgunay61 @asli_.y @gizemekiz @mesutsarik9s @bernauzelyalcin @hhakanipek @tarik_demirezer @barisskarabag @enverdremre

48 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page