top of page

"Haydi Çocuklar Spora, Kırsaldan Yeni Ufuklara" bağışlarınız Bursa Keles'te de çocuklarımıza ulaştı.

“Haydi Çocuklar Spora, Kırsaldan Yeni Ufuklara" kampanyamız için siz gönüllülerimiz tarafından yapılan bağışlar, Keles Davut Zeki Akpınar Yatılı Bölge Okulu’nda yerine ulaştı.


Tohumluk Vakfı tarafından, kırsalda yaşayan, ekonomik ve fiziksel şartların yetersizliği sebebiyle spor etkinliklerinden mahrum kalan yetenekli ve özel çocuklarımıza spor yapma fırsatı sunarak, onları özgür, dengeli ve çağdaş bir toplumun birer parçası yapmak amacıyla başlatılan “Haydi Çocuklar Spora, Kırsaldan Yeni Ufuklara!” projesi için Keles Davut Zeki Akpınar Yatılı Bölge Okulu’ndaki çocuklarımıza spor malzemeleri törenle teslim edildi.


Projemize destek veren ve bizleri ağırlayan Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin, Leader Yaklaşımı Keles Sorumlusu Esra Kurt ve okul müdürümüz Müslüm Boyracı’nın da katıldığı törende, Davut Zeki Akpınar Yatılı Bölge Okulu öğrencileri bizleri mini bir konserle karşıladı.


1 Ekim 2023 tarihinde Bursa’da düzenlenen 10. Eker I Run koşusunda, Tohumluk Vakfı Bursa gönüllüleri olarak kırsal bölgedeki çocuklarımıza spor bursu yaratmak için hep birlikte koşmuştuk. Bu anlamlı etkinlikte, siz bağışçılarımızın desteğiyle, onların hayatlarına sporla dokunmaktan gurur duyuyoruz.

Kampanyamıza destek veren, değerli koşucularımıza ve bağışçılarımıza teşekkür ederiz.


@davutzekiakpinarybo

@kelesbelediyesi

78 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page