Gökçehöyük Ortaokulunda Genç Tohumluk komitemizin düzenlediği kütüphanemizin açılışı yapıldı

Güncelleme tarihi: 27 Kas 2023

Tohumluk Vakfı projeleri meyvelerini vermeye devam ediyor...

Genç Tohumluk Komitemizin bağışlarınızla kitaplıklarını ve kitaplarını temin ettiği, Kültür Sanat Komitemizle birlikte duvarlarını Tohumluk renklerine boyadığı ve duvarlarına vakfımızın simgesi olan karahindibaları resmettiği Ankara Gölbaşı ilçesine bağlı Gökçehöyük Mahallesinde bulunan Gökçehöyük İlk ve Ortaokulu'ndaki kütüphanemizin açılışını Gölbaşı İlçe Kaymakamı Sn. Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Serap Yılmaz, Okul Müdürü Ümit Karabulut, Müdür Yardımcısı İpek Koçak, Mahalle Muhtarı Yafez Uzunoğlu ve Tohumluk Vakfı Yönetim Kurulu, komite başkanları ve gönüllülerinin katılımıyla yaptık.

Projede görev alan tüm genç arkadaşlarımızı kutluyor, tüm bağışçılarımıza ve destekçilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.