top of page

Genç Tohumluk, Başkent Gençlik Meclisinde...

Ankara Kent Konseyi’nin Gençlik Meclisi’nin 1. Genel Kurulu bugün Ankara Ticaret Odası’nda gerçekleşti. Tohumluk Vakfı Genç Tohumluk Komitesi, Vakıf Başkanı Pınar Ayhan ile birlikte, Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara Kent Konseyi Başkent Gençlik Meclisinin Genel Kurul Toplantısına katıldı.


Gençleri Ankara’nın ve ülkemizin baştacı kılan Sayın Mansur Yavaş ve AKK Başkanı ve ATO Başkan Yardımcısı Sayın Halil İbrahim Yılmaz, geleceği bugüne taşıyorlar. Evrensel ve yerel değerlerin korunması, güncellenmesi, geliştirilmesi ve yüceltilmesi çabalarına zemin açıyorlar. Özgür ve bağımsız gençlerin karakterlerin korumak için her türlü engeli kaldırıyorlar. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek az. Birinci dünya ülkesi olmanın kriteri budur.


Başkent Gençlik Meclisi Başkanlığına seçilen Halil Ecer ve yönetimini , yönetim kurulunda yer alan komite üyelerimiz Arda Acar , Burak Kaan Kavşut, Uğur Budaklı ve Danışma Temsilciliğinde yer alacak Komite Başkan Yardımcımız Yaşar Koç ve Türkmen Boran'ı tebrik ediyoruz.


Katılımcılığın ve demokrasinin başkenti Ankara'da birlikte nice güzel projelere imza atmak dileğiyle.





Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page