top of page

Eko İklim Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi Ankara’da başlıyor.

Güncelleme tarihi: 7 Mar 2022

İklim değişikliğine karşı farkındalığın yaratılacağı, sorunların tartışılacağı ve çözümlerin bulunacağı Eko İklim Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi Ankara’da başlıyor.


30-31 Mart 2022 tarihlerinde ATO Congresium’da gerçekleşecek EKO-İKLİM Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi’ne Tohumluk Vakfı olarak biz de katılıyor ve iklim dayanışmasına ortak oluyoruz!


Tohumluk Sosyal Yardımlaşma Eğitim Kültür ve Sanat Vakfı'nın İzmir Kemalpaşa Vişneli Köyünde kurduğu Köy Tiyatrosu, Tohumluk Vakfı gönüllüleri Dr. Serra Menekay ve Meltem Karabağ'ın birlikte yazdıkları "DÜNYAYI KURTARACAĞIZ!" isimli oyunu, Tohumluk Vakfı gönüllüsü ve Drama öğretmeni Ülker Orhan yönetmenliğinde ve Ümit Özşaşal'ın desteği ile sahneye koyuyor.


Vişneli Köyünden 6-60 yaşları arasında 20 oyuncunun yer aldığı iki perdelik oyun, 30-31 Mart tarihlerinde Ankara’da ATO Congresium'da düzenlenecek olan Uluslararası Eko İklim Zirvesinde sahnelenecek.


Oyun, iklim değişikliği ve kuraklıkla mücadele, çevre kirliliğinin önlenmesi, doğru tarım ilkeleri, toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadının tarıma yeniden kazandırılması gibi konuları öne çıkarıyor.


www.ekoiklim.com




24 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page