top of page

Denizli'de Akran Nezaketi Eğitimi ve 23 Nisan Ahşap Boyama Atölyesi

  • 4 gün önce
  • 1 dakikada okunur

Güncelleme tarihi: 2 gün önce

DENİZLİ - Tohumluk Vakfı Denizli gönüllüleri olarak, 21 Nisan 2026 tarihinde Buldan Yenicekent Cumhuriyet İlkokulu ve Köy Okulu Anasınıfı öğrencilerimizle bir araya gelerek, eğitim ve kültür-sanat temelli iki anlamlı etkinliği aynı gün içinde gerçekleştirdik.



Günün ilk bölümünde, Eğitim Komitesi çalışmalarımız kapsamında yer alan “Akran Nezaketi” modülü, Klinik Psikolog Gülşen Yarımca rehberliğinde uygulandı. Öğrencilerimizle birlikte; sevgi, saygı, hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışmanın günlük yaşamımızdaki yeri üzerine paylaşımlarda bulunduk. Etkileşimli bir ortamda gerçekleşen bu buluşmada, nezaketin güçlü iletişim ve sağlıklı ilişkiler kurmadaki önemi vurgulandı.



Günün ikinci bölümünde ise, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Çocuklarımız İçin Söylüyoruz Derneği iş birliğiyle Ahşap Boyama Atölyesi düzenlendi. Anasınıfı öğrencilerimiz, kendileri için hazırlanan ahşap boyama kitlerini rengârenk boyayarak hem eğlendi hem de üretmenin keyfini yaşadı. Dernek tarafından hazırlanan okul öncesi eğitim materyalleri de çocuklarımıza bayram hediyesi olarak armağan edildi.



Etkinliklerin ardından öğrencilerimiz, ilçe genelinde ilk kez gerçekleştirilen Tripolis Antik Kenti 23 Nisan Bayram Provalarına uğurlandı.


Bu özel buluşma ile; çocuklarımızın hem sosyal-duygusal gelişimlerine katkı sunmayı hem de sanatla iç içe, üretken ve mutlu bireyler olarak büyümelerini desteklemeyi amaçladık.


Katkı sunan Gülşen Yarımca, Nuray Özdemir, Merve Mergensoy, Nefise Gül Cengizpeker, Gülten Gürsoy ve Çocuklarımız İçin Söylüyoruz Derneği üyelerine teşekkür ederiz.


Tohumluk Vakfı olarak, çocukların değerlerle büyüdüğü, üreterek öğrendiği ve hayata güçlü adımlar attığı buluşmalarda yer almaya devam ediyoruz.



@gulsenyarimca @mervemergensoy @nurayozdemir741 @cocuklarimizicinsoyluyoruz

Yorumlar


bottom of page