top of page

Dayanışma depremden güçlüdür!

Tohumluk Vakfı olarak deprem bölgesine yardım ve destek için Ankara Kent Konseyi ile birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ankara Kent Konseyi'nin tüm bileşenleri deprem bölgeleri için iki gündür gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Depremden etkilenen bölgelere gönderilmesi için gelen yardımlar, Genç Tohumluk Komitemiz ve Ankara Kent Konseyi Başkent Gençlik Meclisinin desteğiyle hazırlanmaya devam ediyor. Gönüllülerimizden ve halkımızdan gelen yardımlar, planlı bir şekilde tasnif edilip kolilere yerleştirilerek, ayarlanan tırlarla Malatya, Kahramanmaraş ve Hatay için yola çıktı.


Öte yandan, Kayseri Tohumluk gönüllülerimiz, Türk Kadınlar Birliği Kayseri şubesiyle birlikte toplanan yardımları tasnif edip paketleyerek Kayseri Valiliği ve AFAD ile eşgüdüm halinde deprem bölgesine ulaştırmak için çalışıyor. Bir gönüllümüzün desteğiyle İstanbul'dan içinde çeşitli bedenlerde 4600 adet polar mont ve eldiven olan bir kamyon ve Eskişehir'den de ETİ bisküvi fabrikasından 400 koli bisküvi bulunan kamyon yola çıktı. Montlar İskenderun'a, bisküviler Adıyaman'a teslim edilmek üzere resmi makamlarla ve teslimat yapılacak görevlilerle temas kuruldu.


"Dayanışma depremden güçlüdür!" inancıyla çalışmaya devam ediyoruz. Lütfen desteğinizi esirgemeyin. Bu kabustan hep birlikte kurtulacağız...








77 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page